Blog

Energie vergelijken

Hoeveel studies er nog moeten verschijnen? Wij weten het niet, maar wat we wel weten is dat zowat alle experts het erover eens zijn dat we te veel betalen voor onze energie. Bij energieleveranciers.be zijn we er ons daar beter dan wie ook van bewust, daarom dat we de consument ook willen helpen met onze tool. We hebben het dan ook super eenvoudig gemaakt om energie te vergelijken. Met onze tool kan je in een handomdraai energie vergelijken en zie je onmiddellijk waar je het voordeligst je energie kan aanschaffen. In enkele minuten tijd heb je een volledig overzicht, weet je wie de goedkoopste energieleverancier is en kan je handelen, moeilijker is het niet.

Meer en meer mensen vergelijken

De voorbije maanden hebben al heel wat kennis gemaakt met onze dienstverlening en wordt onze tool meer en meer gebruikt. Er zit dus zeker beweging in. Logisch want door de tarieven van energie te vergelijken kan je tot honderden euro’s besparen. Hoeveel je juist bespaart hangt af van je verbruik en je gezinssituatie, maar besparingen tot 400 euro per jaar zijn mogelijk. Bovendien gaan we bij energieleveranciers.be nog een stapje verder dan enkel en alleen energie vergelijken. We hebben ook het overstappen naar een andere leverancier vereenvoudigd. Meer nog, je moet je er zelf niet mee bezighouden, wij doen dit voor je. Het enige wat je nog zelf moet doen is enkele gegevens invullen en de goedkoopste energieleverancier selecteren.

Overstappen zonder risico

Dit doe je overigens allemaal zonder risico. Als onafhankelijke speler mag je er zeker van zijn dat we objectief vergelijken en dat we geen banden hebben met energieleveranciers. We zorgen er wel voor dat we steeds de laatste promoties en kortingen in rekening brengen, zodat je appelen met appelen kan vergelijken. Energie vergelijken is een secuur klusje dat je maar beter aan professionals overlaat die er dagelijks mee bezig zijn. Eens je overstap in orde is heb je bovendien nog altijd 14 dagen bedenktijd. Moest je dus echt niet tevreden zijn van je nieuwe leverancier, weet dan dat je nog altijd je beslissing kan terugdraaien. Energie vergelijken zonder stress dus!

Vul vandaag nog je gegevens in op energieleveranciers.be en start met vergelijken. Binnen de 10 minuten weet je hoeveel je kan besparen en bij welke leverancier je het voordeligst af bent. Een verstandige tijdsinvestering die je al binnen het jaar gerecupereerd hebt.

Advertenties

Huis inrichten met hulp van DSM

De inrichting van uw woning vertelt heel wat over uzelf. Daarom is het de filosofie van onze ervaren interieurarchitecten om u als klant centraal te stellen.

U heeft ongetwijfeld een bepaalde stijl in gedachten of bezit enkele waardevolle meubelstukken die u absoluut wil houden. Ook andere factoren zoals gezinssamenstelling, levensstijl en interesses spelen een belangrijke  rol in de inrichting van uw interieur.

Onze interieur architecten weten deze  puzzelstukken steeds weer in mekaar te passen. Zij bieden interieuradvies op maat met oplossingen die niet enkel mooi maar ook functioneel zijn.

Interieuradvies voor renovatie of interieurwerken

Wenst u uw woning volledig of slechts gedeeltelijk te renoveren of gaat u liever voor een gespreide aanpak?  Ook een restyling met vernieuwde verduistering, verlichtingsarmatuur, tapijt of  sofa  is mogelijk bij De Smedt Cocooning. De termen interieurarchitect, interieurstylist en interieurvormgever worden hier dan ook vaak door mekaar gebruikt.

Interieur-of renovatieplannen? Maak zeker een afspraak één interieurarchitect van DSM